Tävling hos Sötnosen

Jag är med och tävlar om 4 biobiljetter sponsrat av GratisBio.se. Tävlingen arrangeras av SötnosenLäs om tävlingen här. Jag tycker att du också ska vara med och tävla! Kom ihåg att du har ingenting att förlora.  Skynda dig nu och var med, du har bara fram till 14 mars på dig.


image426

Vinn tvål!

Flachsan tillsammans med Nea of Sweden tävlar ut en av dessa fantastiska tvål (Olive Natural), som är gjorda helt på naturlig väg och inte innehåller några kemikalier.

Här hittar du
denna tävling!


image588


Jag vann hos Käthe!

Jag vann! Helt otroligt, men jag gjorde faktist det! Är överlycklig!!!!

Tack Käthe!

Denna outfit vann jag med:


image6

Romantisk ros

Detta blir mitt sista bidrag i Käthes tävling. Ni anar inte hur mycket jag vill vinna!! Men lämna över bedömningen till någon annan. Alla som är med i den här tävlingen är "in it to win it" och hoppas ända nerifrån tårna att det just är han/hon som utses som vinnare :) *Jag håller tummarna hårt, hårt för att vinnaren blir just jag, men jag tror att Käthe kommer ha det jättesvårt!

Idag är det i alla fall tema romantik :) Alla kläder från Haléns!!


image453

Topp 199:-
Kjol 249:-
Axelväska 249:-
Halsband 50:-
Skinnsko 249:-

Totalt: 996:-

Mode för en man

Jag ger mig inte i Käthes tävling! Men det här blir mitt näst sista bidrag (imorgon, torsdag, är ju sista dagen). Idag är det tema man, för man måste ju ha en snyggt klädd kille när man ska ut och shoppa och behöver en stark påsbärare ;) Haha ;) Nä, men det är verkligen kul att det görs mycket snyggt för män numera! Alla kläder är från Haléns.

image10

T-shirt 2 pack 140:-
Byxa 149:-
Converse "All Star Double Tongue" Streetsko 599:-
Boxershorts 2-pack 65:-

Totalt: 953:-

Tävling hos Maria

Jag är med i Marias tävling där hela 10 personer kommer vinna varsitt naglack från Stjärnglitter .
Var med du också. Tävla Här

image516

Tävling hos Lilja

Lilija
har, i samarbete med Raz, en tävling där du kan vinna en tavla med Johnny Depp!
Tavlan är endast målad för den här tävlingen så ingen annan har en likadan :)
Självklart är jag med i tävlingen & det hoppas jag du också är?
Kolla in tävlingen här för att delta du också. Lycka till!

image2374

Tävling hos Flachsan

Tävla om Weleda Havtorn Hudcreme här

image583

Snygg på stranden

Idag är det beach-tema! Mitt sjunde bidrag i Käthes tävling.


image9



 

Det är ganska bra att ha en bikini som går att kombinera med olika över- och underdelar. Då kan man få en "ny" bikini utan att behöva köpa både över- och underdel. Allt är från Haléns


Topp
149,90 :-

Bag 199:-

Jättebadlakan 89,90:-

Halterneckbehå (till bad). 2 stycken, 129,90:-/styck = 159,80:- 
Bikinitrosor. 3 stycken, 79,90:-/styck = 239,70:-

Totalt: 938,30:-

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Idag fick jag förresten en anonym kommentar ang en av mina bidrag till tävlingen:

Snygg kombination av färger, men du kommer nog inte vinna eftersom det inte verkar som att någon läser din blogg. Sorry, säger bara sanningen...


Det känns lite tråkigt att höra sådant, men jag tänker inte ge upp. Om jag är en värdig vinnare så vinner väl jag oavsett hur många läsare jag har. Och om någon med 10000 läsare/dag är en värdig vinnare vinner väl hon/han. Att antalet läsare man har skulle påverka en tävling tycker jag låter helt galet, eller har jag fel? Påverkar det?


Vinn skor hos Shopaholicmamman

image1425

Tryck på bilden för att komma till tävlingen!

Tävling hos Evelina!

Ett stort kit med lyxiga grejer står på spel hos Evelina! Detta vill ni inte missa!




Cocktailparty!

Mitt sjätte bidrag i Käthes tävling, hur snyggt hade det inte varit att gå klädd såhär till cocktailpartyt? Alltså, idag är det tema cocktail-party :) Klänningen är helt underbar! Allt är ifrån Haléns.


image8



Klänning 699:-
Sandalett 249:-

Totalt: 948:-

Fick förresten en fråga om hur jag gör dessa kollage innan, jag gör dem i Paint. Har nämligen inte photoshop, man får sudda noga runt sakerna för att det ska bli snyggt, men det är roligt när resultatet är klart! Photoshop har jag tyvärr inte, får önska mig det till dess att jag fyller år :)

Rock it!

Åh! Jag är verkligen helt förälskad i Käthes tävling, skulle jag vinna skulle jag bli så glad att jag inte vet vad. Speciellt eftersom jag inte kommer kunna köpa nya kläder på flera månader (Jag är student, plus att jag och sambon har köpt en ny soffa för 13000 så det är inte synd om mig. Att jag inte skulle kunna köpa kläder på flera månader var ett medvetet val).



image7

Jag vet inte om det är fler som kör med teman i tävlingen, men jag tycker själv att det blir lite roligare då :) Dagens bidrag är Rock-tema, helt perfekt till rockkonserten :) Såhär snygg vill jag vara när jag ska gå på Bossen i sommar! Alltihopa från Haléns.

Armband 2-pack 149,90
Topp 149,90:-
Strechjeans 249:-
Skor 449:-

Totalt: 997,80:-




Färdig för träning!

image6



Ännu ett bidrag i Käthes tävling. :) Idag kör jag med tema träning. Hur snygg skulle man inte känna sig om man kom till gymmet klädd såhär? Allt är ifrån Haléns.

Bag 199:-
Sportsko 75:-
Adidas sporttop 2-pack 429:-
Huvtop 179,90:-
Hotpants 99,90:-

Totalt: 982,80:-


Livet på landet

Jag försöker öka mina chanser i Käthes tävling. :)

image4



Jeansjacka 99:-
Tunika 129:- 
Leggings 2-pack 150:-
Gummistövlar 199:-
Väska 299:-

= 876:-


Idag kör jag på tema lantis. Såhär skulle jag vilja se ut när jag är med mina föräldrar i deras sommarstuga. Allt är ifrån Haléns.

Färg för festen!

image2


I Käthes tävling får man skapa ett nytt bidrag per dag och detta är nr 2 för mig! Jag har nu bestämt mig för att jag ska skapa outfits för olika teman varje dag. Idag är det fest-tema! Jag skulle älska att ha denna färgglada härliga fest-outfiten. Och allt på Haléns under 1000-lappen :)

Blus 149:-

Kjol 399:-

Sandalett 249:-

Väska 129,90:-

Totalt: 926,90:-

Shopping under 1000-lappen!

Käthe har anordnat en tävling där man kan vinna shopping på Halens för 1000 kr. För att vara med måste man kombinera sin egen outfit för max 1000 kr på Halens, det har jag gjort!! Jag tycker jag har gjort det riktigt bra också för att inte vara modeexpert! Hoppas så att jag vinner - för jag är ju urfattig student och för mig gör verkligen 1000:- till shopping skillnad. 

Här är mitt första bidrag:


image1


Snyggt va? Och alltihop för under 1000-lappen!

Tunika 3-pack 195:-
Jacka 399:-
Stövlett 114:-
Pärlhalsband 99,90:-
Stuprörsjeans 149:-

Totalt: 956,90:-

Tävling hos Sawen

Tävla Hos Sawen

image6

Tävling hos Junitjej

Jag är med och tävlar om ett ett väldigt fint myspaket sponsrat av t4u.se. Jag hoppas verkligen att jag vinner det! Tävlingen arrangeras av JunitjejLäs om tävlingen. Jag tycker att du också ska vara med och tävla! Kom ihåg att du har ingenting att förlora.  Skynda dig nu och var med, du har bara fram till torsdag den 21/2 kl. 20.00 på dig.

Tävling hos Louise

Först vill jag bara säga: Jag har ingen modeblogg. Men jag har en tävlingsblogg (denna) och en vanlig blogg (http://majblomma.blogg.se/) :)

Hos Louise kan man nu vinna världens middag i Stockholm den 22 februari (inkl en riktigt galet lyxig goodiebag!).

Här är min motivering till varför jag ska vinna:
Jag har följt din blogg i några månader: fått följa med till Paris, letat efter den perfekta väskan, sett dina outfits och fått ta del av dina tips :) Alltså, jag är verkligen inte bra på mode (jag är inte urusel heller) men jag kan inte gå i smala höga klackar och går till vardags mest runt i mjukiskläder. Jag handlar alldeles för ofta kläder på rean som jag ser som riktiga fynd när jag köper dem, men sen använder jag dem aldrig! Så jag behöver verkligen de tips ni modebloggare kan ge mig och dessutom vore det verkligen spännande att träffa dig och de andra över en lyxmiddag - jag har aldrig varit på en sådan!

Tävling hos Kelly!

image2443

Otroligt sött! Här kan du tävla priset är sponsrat av cocoo

Jag röstar på frisyr nr 8!

image157

Frisyr nr 8 får min röst!!

image153

Tryck på bilden för att rösta hos Carro!

Tävling hos fröken sander


image5

Vinn denna här!

Tävling hos Junitjej!

Jag tävlar om ett snyggt diskset hos Junitjej. De fina produkterna är sponsrade av  Happy Lina. Tävlingen pågår till tisdagen den 19/2-08. Du kan läsa om tävlingen här. Var med och tävla du också!! Meddela Junitjej om att du är med.

Vinn hos teodorsmamma

THEODORSMAMMA TÄVLAR UT!

Klicka här!

Tävling hos Modeakuten!

image542
image543image544 

Modeakuten har just nu en tävling där man kan bli vinnare av antingen en ett par snygga bamboo örhängen eller ett par grymt snygga satin pumps som passar super nu till sommaren. Allt du behöver göra är att gå in och läsa på modeakuten skriva en kommentar och precis som jag skriva om tävlingen i din blogg.

HÅLLER MINA TUMMAR!!

Tävla hos Mixed

image143

Rosewater Perfect Pair Värde: 259;-

Avslutas 14/2 kl 22.00

Tävla HÄR

Vinn hos Vera!

Priset är ett Estée Lauder smink-kit innehållande mascara, rouge, puder, läppstift och ögonskuggor, snacka om att det är ett pris man vill ha!

Tävla HÄR

Josiee har tävling


image1856

Nu har du chansen att kamma hem dessa underbara skapelser från
Steve Madden!

Modell Bessy i Marinblå Lack värde 999:-

Gå in till Josiee för att tävla!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0